Selvom man ikke bør dømme nogen eller noget på det ydre, er en bogs omslag alligevel utroligt vigtigt for bogens salg. Omslaget, og særligt forsiden, skal sige noget om bogens tema, stemning og eventuelle problematik. Samtidigt skal den have et fængende udtryk, der får læseren til at åbne bogen.

 

Jeg tegner og designer din bogs omslag, så det er lige til at gå til for forlaget eller dig, der selv opsætter omslaget med titel, navne og ikoner. Jeg kan også opsætte det grafisk med alle informationer i en klar trykfil - selvfølgelig i et tæt samarbejde med dig.

Få tegnet dit bogomslag af illustrator Charlotte T. Frobenius

Bogserien Superkræfter er tegnet for forfatterne Clara og Ulrika Bjerregaard samt forlaget Petunia.

Omslagsdesign af illustrator Charlotte T. Frobenius

Papbøger til de helt små skal have et simpelt og iøjnefaldende tema.

Priser

Jeg afregner for arbejdstid, og derfor varierer prisen mellem opgaver. Jeg kan tegne et helt unikt omslag, der gengiver essensen af din bog eller designe det ved brug af illustrationer fra indholdsfilen. Køber du en fuldt illustreret bogpakke, kan omslaget indgå som en del af den aftalte pris. Læs mere om illustrationer.

 

Kontakt mig for en pris på din bog.

 

Bastians Bedsteste Venner af Charlotte T. Frobenius - forfatter og illustrator

Omslaget består af bagside, ryg og forside, der designes som en hel side og bukkes omkring bogen. Alle tre placeringer giver mulighed for at fremhæve bogens unikke særpræg. Dette ovenfor er tegnet af mig og opsat grafisk af Forlaget Petunia.

Den Tabte Julemagi af Maria Becher, illustreret af Charlotte T. Frobenius

Den Tabte Julemagi er tegnet for forfatter Maria Ida Becher og Wadskjær Forlag.