I antologien Indenfor bidrager jeg med novellen Ønskebarnet, der bevæger sig indenfor genrerne gys og spænding. Det er en grum historie, der bevæger sig på kanten mellem realisme og fiktion - også i slutningen.

Tør du læse med og finde ud af, hvad der er op og ned i denne novelle? Antologien indeholder desuden en bred vifte af genrer fra de forskellige forfattere i samlingen. 

 

Fra bagsideteksten:

Bliv revet med af fortællingen om en mand, hvis liv balancerer på grænsen mellem drøm og virkelighed og en ung dreng, der ikke kan huske, hvis begravelse han er til. Bliv forstyrret af den unge pige, der vågner op til en ubehagelig oplevelse på sit kollegieværelse eller af manden, der vender tilbage til huset, som bærer på forfærdelige minder. Få et smil på læberne sammen med barnet, der er dybt forstyrret af alle de store tænder hos kvinderne i hans familie. Læs om kvinden, som er til sin tyran af en mors begravelse og om skoleinspektøren, der skal give en forfærdelig meddelelse og mange flere underholdende og tankevækkende fortællinger.

 

UDKOMMER 15. OKTOBER.

Indenfor

24 noveller

Formater: Paperback

Forfatter
Massoud Kadkhodaee et al.
Titel
Indenfor
ISBN
9788794083997
Format
Paperback
Udgave
1