Læs selv med LæseBæsterne og lær ét svært ord i hver fortælling.

I de fire fortællinger om LæseBæsterne møder vi Sus, Eli, Fie og Bo, der gemmer på hemmeligheder, zombier, mumier og spøgelser.

LæseBæsterne er udviklet med fokus på lavlix og læsselv til begynderlæseren. Hver fortælling er i lix 5-6 og indeholder ét nyt, svært ord.

 

Kan rynkede mumier mon smile?

Eli skal besøge Poul. Eli er bange. Hvorfor mon Eli er bange for at besøge Poul?

En heks med en hemmelighed

Fie har en hemmelighed. Noget kun Fie ved – og Fies kat. Hvad mon de ved?

Tror du på spøgelser?

Sus har set noget. Sus må bare sige det. Ingen hører Sus. Hvad har Sus mon set?

Væk aldrig en sovende zombie

Det er nat. Bo er vågen. Bo kan høre lyde fra stuen. Tør Bo gå ind og se?

LæseBæsterne - bogserie

Letlæsning - lix 5-6

Formater: Hæfte - Tror du på Spøgelser?, Hæfte - Kan Rynkede Mumier mon Smile?, Hæfte - En Heks med en Hemmelighed, Hæfte - Væk aldrig en Sovende Zombie

Pris: 50 kr. per bog/ 150 kr. per sæt - inkl. moms

Når Mor Taler anbefaler LæseBæsterne. Lyt med her, når de læser hele 'Kan Rynkede Mumier mon Smile' op.

LæseBæsterne taler direkte til målgruppen med relevante og relaterbare historier. Illustrationerne fortæller det i handlingen, der ikke bliver sagt med ord, og fantasien er derfor givet helt over til børnene. Bøgerne er læsevenlige med få ord per sætning, mange gentagelser, og overskueligt sat op. I hver fortælling lærer børnene desuden ét nyt, svært ord med det pågældende Læsebæst.

Få undervisningsmateriale til LæseBæsterne

Skolelærer Frederikke Røn Jørgensen og psykolog Regitze Schødts fra Finurlige Fif har udarbejdet undervisningsmateriale til alle fire bøger i serien. Materialet er en del af deres 'læselystforløb', der har et særligt fokus på at skabe lysten til at læse hos børn. Materialet er målrettet børn i indskolingen.

Undervisningsmaterialet kan købes hos Finurlige Fif.

 

Som en del af dette samarbejde kan du købe bøgerne med 20% rabat hos mig, hvis du sender en mail med en kvittering for et købt læselystforløb fra Finurlige Fif. Kontakt mig for at høre mig.

 

Undervisningsmateriale til Tror du på Spøgelser af Charlotte T. Frobenius. Materialet kan købes hos Finurlige Fif. Undervisningsmateriale til LæseBæsterne kan købes hos www.finurligefif.dk
Køb undervisningsmateriale til LæseBæsterne Undervisningsmateriale til En Heks med en Hemmelighed

Det siger anmelderne

”Det er lykkedes Charlotte T. Frobenius at lave fire let-læse-bøger, som i både tekst og illustrationer råber på at blive slugt af indskolingselever, der vil læse selv på begynderniveau. Bøgernes enkle opbygning og identificerende indhold gør dem samtidig til en godbid som igangsætning af indholdsrige samtaler i skolen og derhjemme…”

- Læsevejleder Kirsten Bach v. Madam Bachs Forlag.

Vi er vilde med den udvikling som letlæsningsbøger har taget. De må nemlig gerne være sjove, spændende og fuld af fede illustrationer, selvom lixtallet er lavt. Og alt det, det får du i “Læsebæsterne” og meget mere. For der er nemlig kredset for detaljerne til den tidlige læsning…”

- Lærerne Jeanne Goldbech og Matilde Valbo Lystig Horn v. Når Mor Taler

 

”Med korte sætninger og ord med 1-2 stavelser giver de den nye læser gode forudsætninger for at få godeoplevelser med at læse. Den voksne kan evt læse siden først mens der følger en finger under de læste ord og lig endelig tryk på stavelser og overdriv bogstavets lyd, når det giver mening…”

– Pædagog Lykke Lundgaard v. Lykke i Balladegade, Leg og Læring. 

Se afsnittet af 'Welcome to My World', hvor jeg gæster Stig Ulrichsen og blandt andet fortæller om bøgerne og læsemagi.

Bøgerne er udsolgt fra forlaget, men kan endnu købes hos mig. Kontakt mig for at bestille eller høre mere om serien. Husk jeg giver 20% rabat til dig, der arbejder med bøgerne i forbindelse med Finurlige Fifs læselystforløb, udviklet til bøgerne.

Forfatter
Charlotte T. Frobenius
Titel
LæseBæsterne - bogserie
ISBN
978-87-93767-42-3
978-87-93767-43-0
978-87-93767-44-7
978-87-93767-46-1
Format
Hæfte - Tror du på Spøgelser?
Hæfte - Kan Rynkede Mumier mon Smile?
Hæfte - En Heks med en Hemmelighed
Hæfte - Væk aldrig en Sovende Zombie
Udgave
1