Mød den skønne Onkel Ofelia, der gør så mange mærkelige ting. Han spiller fodbold i høje hæle, går med kjole og laksko, og så har han en kæreste, der hedder Anders. Først og fremmest er Ofelia dog verdens sejeste onkel.

 

Bogen er udgivet af Forlaget Petunia.

Min skønne Onkel Ofelia

Dialogisk højtlæsning

Formater: Hardback, E-bog

Pris: 100 kr. per bog inkl. moms

Min skønne Onkel Ofelia

Et LGBT-tema skildret med kærlighed

Vi lever i en moderne tid, hvor alternative familiesammensætninger ikke længere regnes for nyt og anderledes. Derfor kan børnelitteratur og i særdeleshed LGBT-litteratur bruges aktivt til at skabe dialog omkring uforståelige og svære emner.

En bog for de små og deres voksne, fortalt via barnets øjne og på sjove rim vers. Bogen kan bruges som oplæg til dialog mellem forælder og barn, samt samtaleemne i skole og institution.

"... Kærlighed kommer i mange former, og her er det en sjov transkønnet onkel. Kan læses som en historie om at være anderledes, og kan bruges som introduktion til at være en anderledes familie..."

- Bibliotekernes Materialevurdering

"... Jeg giver 6 regnbuer ud af 6 regnbuer, for det er en meget velskrevet børnebog som er krydret med de flotteste illustrationer. Selvom bogen er ment til de helt små, så kan den sagtens læses af voksne og af børn i skolealderen. Bogen kunne være rigtig godt til højtlæsning i børnehaven eller indskolingen..."

- Mulles Bogblog

"... en humoristisk og underholdende børnebog, der runder et vigtigt emne ..."

- Bøger.org, Michael René

"... Personligt synes jeg bogen er genial, fordi den i børnehøjde giver mulighed for at tale om mennesker som er anderledes på en god måde, hvor børnene er åbne og glade fordi de kan lide bogen. I vores familie er storebror kæreste med Anton og med børns åbne sind og rene filtre viser bogen at uanset hvem vi er så er der kærlighed..."

- Marie Louise Jeberg, Goodreads

Min skønne Onkel Ofelia
Min skønne Onkel Ofelia af Charlotte T. Frobenius
Forfatter
Charlotte T. Frobenius
Titel
Min skønne Onkel Ofelia
ISBN
978-87-93767-54-6
978-87-94007-00-9
Format
Hardback
E-bog
Udgave
1