Leg med ord

Ord er byggeklodser. Vi skiller dem ad og bygger nye, sjove sætninger med dem.

Denne minibogserie i pap for de små begyndere introducerer læsning igennem sjove rim og skønne illustrationer, så indlæringen bliver legende. Stimulerer læselyst samt ord- og sprogforståelse.

 

"... Det er nogle sjove vrøvlerim, der er bygget op i bøgerne, og det er en god idé at lade små børn opleve, hvordan tre ord, der rimer, kan komme til at hænge sammen i en lille, skør fortælling ..."

- Bibliotekernes Materialevurdering

Byg Med Ord

Æble Ble Le, Skur Kur Ur, Spar Par Ar

Formater: Pap

Pris: 60 kr. per bog/ 150 kr. per sæt - inkl. moms

Æble Ble Le
Skur Kur Ur
Spar Par Ar

Det siger læserne

"... Denne måde at bruge ord som byggeklodser og sætte fokus på sprogets mindste bestanddele er en vigtig forudsætning for den senere læseindlæring. Der er lagt stor vægt på smukke illustrationer, som både understøtter tekstens indhold, men samtidig også indbyder til dialog med børnene.

...

Bøgerne er rettet mod de 3-4 årige, men jeg mener bestemt, at de er anvendelige til de mindre børn også. Jeg vil derudover også anbefale dem til de lidt ældre børn, som ikke er så sprogligt opmærksomme..."

- Pia Høgh, talepædagog

"... Bøgerne er spækket med fantastiske tegninger - de er detaljerede på en børnevenlig måde. Endnu en ting der er genialt til de nye læsere, er at bøgerne er lavet i pap og er derfor meget slidstærke. Kort sagt de kan tåle at blive læst af de små. Jeg kan rigtig godt lide konceptet med at bruge ord som byggeklodser..."

- Marisa Søby, boganmelder

"... Ideen med at de ord som står på den side, står med fed og så der lavet sætninger med dem på den anden fungere rigtig godt. Bøgerne er lavet af pap, så det er nogen som kan holde i virkelig mange år. Bøgerne henviser sig til de helt små i alderen 3 - 5 år den er mere end velegnet til brug i børnehaven og i børnehaveklassen..."

- Maria Mortensen, Mulles bogblog

Undervisningsmateriale

Finurlige Fif har udviklet undervisningsmateriale til bøgerne, der er målrettet førskole- og indskolingsbørn. Materialet er en del af deres læselyst-koncept.

Hos de helt små børn har vi især mulighed for at så nogle gode læse-frø, der kan vokse op til en sund og spirende læselyst.

Derfor giver jeg 20% rabat på Byg Med Ord-serien, hvis du køber dem for at arbejde med Finurlige Fifs Læselyst-forløb.

Kontakt mig for at høre mere.

Forfatter
Charlotte T. Frobenius og M.L. Sølyst Jeberg
Titel
Byg Med Ord
ISBN
978-87-93994-00-3
978-87-93994-01-0
978-87-93994-02-7
Format
Pap
Udgave
1