• You are here:
  • Home »

Voksenlitteratur - bøger til voksne

Voksenlitteratur er bare bøger til ældre børn

Jeg har det selv sådan, at når jeg sætter mig med en god bog, skal den helst suge mig så meget ind i historien, at jeg forsvinder fra omverdenen i et tidsrum. Det er ren afstresning. Jeg elsker selvfølgelig at skrive af netop samme årsag - historierne fanger mig ind i deres univers, uanset om de henvender sig til det store eller mindre publikum. Det tror jeg, at alle bogelskere kender. 

Jeg kan selv lide både spænding, uhygge, morsomme og barnlige historier - faktisk alt det, der gør en god bog. På den måde er der ikke så stor forskel på børnelitteratur og voksenlitteratur, udover skalaen som de parametre udspiller sig på. Voksenlitteratur er vel egentlig bare bøger til ældre børn.

Her ser du et udvalg af mine egne forfatterier til voksne. Jeg arbejder p.t. på flere historier. Følg derfor med på Facebook eller Instagram, hvis du ønsker at holde dig opdateret om kommende udgivelser.

Noveller i antologier

Novelleantologien Udenfor

Heri medvirker jeg med novellen Gespenst.

At være del af et fællesskab, have relationer og høre til er et grundlæggende behov i alle mennesker. I disse 24 noveller føler personerne sig på forskellig vis udenfor situationen, fællesskabet, samfundet eller livet. Novellerne er fortællende og beskrivende i tonen med en ofte overraskende udvikling i handlingen. Kort sagt letlæste og underholdende noveller."  - Bibliotekernes Materialevurdering (DBC)
Læs novellen Gespenst af Charlotte T. Frobenius i antologien Udenfor

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook og Instagram

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Se illustrationer på instagram