Tempus Investigations Season 3 af Claus Holm - Læs boganmeldelsen hos FrobbieStories

Boganmeldelse: Tempus Investigations Season 3

Af Claus Holm

Genre: Fantasy, krimi, fiktion

Et skriftligt TV-Show


Vurdering:

Tempus Investigations Season 3

Sæsonafslutning på Tempus Investigations-serien

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg læste denne tredje bog i serien med en vis vemod. Bogen afslutter nemlig hele Tempus Investigations-serien, og som stor fan af de første to bøger, havde jeg selvfølgelig håbet på mere. - Men en serie skal jo stoppe et sted, så hvorfor ikke på toppen?

Claus Holm afrunder tredje sæson på fornemmeste vis ved både at inkludere hårrejsende og spændende nye problemer, der skal løses af den hårdkogte og udødelige privatdetektiv, Jim Corrigan, og hans team. Samtidigt undersøges og forklares elementer fra begyndelsen af Jim Corrigans historie, der rækker helt tilbage til første episode i første bog. Her sættes der blandt andet spørgsmålstegn ved Jims ellers så skudsikre udødelighed, og hans menneskelighed udfordres ligeledes, hvilket afspejles i Jims omgang med hans nære relationer. 

At bogserien desuden er skrevet som et TV-show med egen handling både indenfor enkelte episoder samt på tværs af en hel sæson (læs bog), gør Claus Holms afslutning på serien til ikke kun en fornem historie - men også en teknisk vellykket præstation, idet et næsten uendeligt antal lykker på tværs af alle tre bøger knyttes smukt til sidst.


En bogserie, der leger med forskellige genrer

Tempus Investigations-serien blander fantasy med krimi og til tider endda sci-fi, og bøgerne indeholder efter min mening alt det bedste fra de forskellige genrer.

Tempus Investigations Season 3 er ligesom de første to sæsoner et hæsblæsende eventyr med overnaturlige og nådesløse fjender, helte med superkræfter og sjove dialoger, der dog til tider kan grænse lidt til platte jokes. Det gør nu ikke noget særligt imod historien, da man efterhånden ikke forventer andet af Jim Corrigans tørre humor.

Er man til vampyrer, tidsrejser og paranormale eventyr, kan jeg absolut anbefale Tempus Investigations Season 3. Jeg vil dog anbefale at starte med de første to bøger i serien, hvis man ikke allerede har læst dem, da Jim Corrigans udvikling i hele serien er afgørende for din forståelse af afslutningen. 

Uden at afsløre mere vil jeg nøjes med give mine varmeste anbefalinger med denne bog samt fem fornemme stjerner for en fantastisk fuldendt serie.

Rigtig god læselyst!

Læs anmeldelserne af Tempus Investigations s. 1 og 2


Tempus Investigations Season 2

Boganmeldelse: Tempus Investigations (Season 2)

Boganmeldelse: Tempus Investigations (Season 2)Et fiktivt TV-show, fiktion, krimi, fanfiction, af Claus

Read More
Tempus Investigations season 1

Boganmeldelse: Tempus Investigations (season 1)

Fantastisk fiktion, krimi, fanfictionaf Claus HolmAntal stjernerResumeJim Corrigan blev myrdet i år

Read More