Persondata & privatlivspolitik

Kære kunde

Jeg værdsætter dit engagement hos FrobbieStories. Med denne tekst jeg oplyse dig om hvordan jeg indsamler og behandlinger oplysninger om dig (herefter persondata).


Retsgrundlag

Jævnfør den generelle EU forordning om databeskyttelse (GDPR, herefter Persondataforordningen), hvilken trådte i kraft d. 25, maj 2018, defines persondata som:

“...enhver oplysning der relaterer til en identificeret eller identificerbar fysisk person ("dataemne"); en identificerbar fysisk person er en, der kan identificeres direkte eller indirekte, særligt ved reference til en identifikation såsom et navn, et ID-nummer, lokalitetsdata, en online identifikation eller en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet for den fysiske person…” Derfor ville alle informationer vi får fra dig og om din person blive håndteret og beskyttet i overensstemmelse med Persondataforordningen.


Sådan indsamles dine persondata

Når du tilgår http://frobbiestories.com, indsamler FrobbieStories visse oplysninger om dig i forbindelse med dit besøg.

Dette foregår på samme vis som hos de fleste andre professionelle hjemmeside ved hjælp af "cookies" samt ved brug af server logs, med det formål at indsamle information omkring hvordan hjemmesiden bruges, herunder dato og tidspunkt for dit besøg, de besøgte sider, tid tilbragt på hjemmesiden, andre websites besøgt før eller efter dit besøg hos os, samt din IP adresse. 


Persondata i forbindelse med køb fra FrobbieStories

Når du handler på FrobbieStories.com eller booker en ydelse per telefon eller email indhentes visse oplysninger om dig til brug for at kunne fremsende din vare og til korrekt bogføring og fakturering, herunder dit fulde navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse oplysninger bruges ikke til fremsendelse af nyhedsbreve.


Samtykke til nyhedsbrev

Under dit besøg hos FrobbieStories kan du blive spurgt om du vil modtage mit nyhedsbrev. Siger du ja tak hertil, giver du samtidigt samtykke til at jeg må sende dig information nyheder, tilbud og andre markedsføringstiltag per email. Din emailadresse bliver kun opbevaret til dette formål og videregives ikke til tredjemand. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvorefter du ikke længere vil modtage nyhedsbreve fra FrobbieStories. 


Sådan behandles dine persondata

Hos FrobbieStories behandles dine persondata med det formål at kunne yde og levere en service af en høj kvalitet. ​

FrobbieStories er ansvarlige for, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen. Herved behandles kun de relevante oplysninger, der er nødvendige for ovenstående og disse behandles lovligt og med fuld gennemsigtighed. Du kan som kunde til enhver tid kræve at se og få udleveret oplysninger om dig, som jeg gemmer i mit system, jvf. Persondataforordningens art. 20. Herved forstås at du som kunde har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til.

Dine persondata opbevares og behandles kun til ovenstående formål og videregives ikke til tredjemand.

Dine persondata opbevares efter bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.


Use of External Links

http://frobbiestories.com linker til andre hjemmesider med relevant information for læseren på siden. FrobbieStories er dog ikke ansvarlig for at sikre lødighed, korrekthed og gennemsigtighed på et hvilken som helst andet website. 


Copyright

Når du tilgår FrobbieStories.com accepterer du betingelserne for brug af hjemmesiden. Al indhold på hjemmesiden, herunder både tekst og billeder er Copyright beskyttet i følge loven om Ophavsret. Det er ikke tilladt at kopiere og genbruge materiale fra FrobbieStories.com. 


Policy Changes

Jeg forbeholder mig retten til uden varsel at ændre og opdatere denne politik om Persondata og privatlivsbeskyttelse i henhold til gældende lovgivning.



Kontakt

Klager over behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.

Tak fordi du er kunde hos FrobbieStories.


Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på:

Charlotte T. Frobenius

FrobbieStories

Stevnsvej 146, 4671Strøby