Mentorforløb for
forfattere og forfatterspirer

Fra idé til færdig bog

Bliv guidet hele vejen igennem din skriveproces

Konkretisering, sparring og fastholdelse af fokus

Forløbet for dig, der har en god bogide, men ønsker vejledning i at skrive

Et mentorforløb for forfattere og forfatterspirer er 6 måneders, dedikeret skrivetid, hvor du hjælpes til at forvandle din bogide til en lækker, færdigskrevet bog, som har potentiale til at nå ud til mange læsere.

Bemærk, for at yde den bedst mulige service, tager jeg kun imod én mentorelev ad gangen. Kontakt mig derfor i god tid, hvis du er interesseret i et mentorforløb for forfattere.

En vejledende og støttende hånd i hele din skriveproces

Et mentorforløb for forfattere skal hjælpe dig med i første omgang, at blive klogere på din egen ide. Du vejledes til at konkretisere dit plot, dine figurer og den øvrige ramme for bogen. Du får gennemlæsning og feedback på dine manuskriptudkast, og på baggrund heraf rådgives du i, hvordan du kan arbejde videre med dit materiale. Endelig hjælpes du til at fastholde dit fokus på bogen via regelmæssige deadlines. 

Forløbet er med andre ord for dig, der har brug for en støttende hånd i din skriveproces, men stadigt ønsker at udføre skrivearbejdet selv.

Et mentorforløb for forfattere og forfatterspirer indeholder:

 • En kort gennemlæsning af et af dine kapitler eller en synopsis, der beskriver essensen af din bog.
 • Et indledende interview, hvor du fortæller mig mere om din bogide og vi i fællesskab skitserer rammen for din bog. Vi aftaler hvordan du kan arbejde videre herfra og hvornår du skal sende mig det næste materiale til gennemlæsning. Typisk vil denne første aflevering handle om at konkretisere dit plot og beskrive dine figurer. 
 • 6 måneders bogrådgivning, indeholdende 5 timers samtale og gennemlæsning af 10.000 ord per måned. Samtalerne kan afholdes både personligt i Køge -og Stevnsområdet eller via Skype/ telefon. Gennemlæsningen indeholder forberedende, rådgivende arbejde, som jeg vejleder dig videre ud fra. Jeg bruger undervejs i forløbet ikke tid på at korrekturlæse, da tiden er bedre brugt på at vejlede dig i din skriveproces.
 • Fastholdelse af dit fokus via aftalte deadlines, der vil ligge regelmæssigt i løbet af de 6 måneder.
 • Rådgivning i hvordan du kan fremstille illustrationer og andet grafik, herunder forside -og bagsidebilleder.
 • En basal korrekturlæsning i slutningen af de 6 måneder eller når bogen er færdigskrevet.
 • Jeg optager alle samtaler. Efter hvert interview sender jeg dig lydfilerne, sådan at du altid selv kan 'spole tilbage', hvis du har brug for en gentagelse af, hvad vi var blevet enige om.

Du bør overveje følgende, inden du bestemmer dig for et mentorforløb:

 • Få mest ud af dit forløb ved at bruge tiden dedikeret. Undlad at gå igang med mentorforløbet, hvis du ved, at du får travlt med andre projekter, job eller skal meget på ferie. Jeg kan kun vejlede dig på baggrund af dit eget arbejde, og har du ikke tid til at arbejde videre med mine forslag, får du ikke det optimale ud af mentorforløbet.
 • Mentorforløbet er målrettet dig, der ønsker at udarbejde din bog selv. Du skal derfor selv lave hele arbejdet. Min rolle er udelukkende at vejlede og støtte dig i din skriveproces. Ønsker du i stedet hjælp til at skrive bogen, kan du læse mine tilbud om ghostwriting her på siden.
 • Der er ingen garantier for bogudgivelse hos et ordinært forlag. Vi arbejder selvfølgelig med din bogide med henblik på, at bogen skal udgives i sidste ende, og et godt stykke arbejde bliver altid nemmere accepteret af etablerede forlag. Ønsker du det, kan jeg også hjælpe dig med at selvudgive. 
 • Der er heller ingen garantier for et stort salg af bogen efter udgivelse. Salg handler nemlig rigtig meget om markedsføring, også selvom du har lavet en god bog. Jeg kan hjælpe dig lidt på vej med nogle gode råd til hvordan du selv kan markedsføre din bog. Jeg kan også hjælpe dig med at markedsføre bogen, men dette er ikke inkluderet i prisen for mentorforløbet.

Pris for et mentorforløb for forfattere og forfatterspirer

Mentorforløbet for forfattere og forfatterspirer indeholder en samlet pakke af rådgivning, sparring og korrekturlæsning. Prisen for mentorforløbet afhænger af den betalingsordning, der passer bedst til dig.

Betalingsordninger

Betal mentorforløbet forud: Engangsbeløb á 65.000 kr. 

Betal mentorforløbet over to rater: 34.000 kr. per rate (i alt 68.000 kr.). Raterne falder i den 1. og 3. måned.

Betal mentorforløbet over 6 rater: 12.000 kr. per månedlig rate (i alt 72.000 kr.).

Handelsbetingelser: Fortryder du mentorforløbet før det er afsluttet, refunderes beløbet for den del af forløbet, som du ikke har modtaget. Dog tages betaling for forløbet til og med den påbegyndte måned samt et administrationsgebyr på 500 kr, der modregnes det beløb, der tilbageføres. Ved månedlig ratebetaling refunderer FrobbieStories ikke raterne, men alle fremtidige rater stoppes annulering af forløbet. Annulering af mentorforløbet skal ske skriftligt til read@frobbiestories.com. Læs handelsbetingelserne.


Følg med i nye bogudgivelser og blogs om skrivetips og boganmeldelser

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook