Har din tekst brug for korrekturlæsning?

​​Giv din tekst en generel tilretning eller en grundig tekstrevision

Korrekturlæsning

De fleste af os stirrer os blinde på små slå -og kommateringsfejl, når vi har arbejdet med en tekst længe. Derfor kan det være en god ide med friske øjne på projektet. 

Jeg arbejder med Words 'track and trace' -funktion, så du nemt kan følge med i mine redigeringer og selv inkorporere dem i din tekst. Har du ikke adgang til Word, finder vi et andet system, som passer til det program, du arbejder med. I tillæg til de skriftlige rettelser, får du altid op til 1 times mundtlig samtale, hvori vi gennemgår mine kommentarer og hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Prisen for korrekturlæsning afhænger af størrelsen på dit projekt og hvor stort dit behov for korrekturlæsning er. 

En generel tilretning

En grundig tekstrevision

Layout

Vil du ringes op for et uforpligtende tilbud?

Send mig din forespørgsel

Jeg kontakter dig hurtigst muligt

Min gamle professor sagde altid: "...Det er jo bare skolekridt..." - Men det er alligevel sværere end det ser ud, og det er altid en god ide, at få læst korrektur på din tekst af andre end dig selv. Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om mine tilbud og ydelser. 

Beskriv gerne din forespørgsel så detaljeret som muligt samt i hvilket omfang du ønsker min hjælp.

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 5 arbejdsdage. Vær dog opmærksom på, at der i perioder med travlhed kan gå længere tid.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig.

Måske er disse tilbud relevante for dig?

Ghostwriting
GhostwritingNår du har ideen -men ikke selv har tidGhostwriting hos FrobbieStoriesDet er slet ikke så ualmindeligt, at få andre til[...]
Videnskabelige manuskripter
Videnskabelige manuskripterFå et review og et kvalitetstjek af dit videnskabelige arbejdeForsøgene er i hus og litteratursøgningen er done!Du mangler "bare"[...]

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook