Bliv inspireret til lækker madlavning

Find din næste kogebog lige her

Uanset om du er til ambitiøs og eksotisk madlavning, eller om du blot ønsker inspiration til nemme opskrifter på sund mad, kan du finde kogebøger og opskrifterbøger her på siden. 

Jeg begrænser mine administrationsomkostninger ved at henvise dit bogkøb til en online bogforhandler, fremfor for at have en indkøbskurv her på siden. Dermed undgår jeg også at hæve prisen på bogen unødigt. Repræsenterer du en virksomhed, der er interesseret i at købe et større parti af bøger, kan jeg tilbyde mængderabat ved at bestille den pågældende bog til dig direkte fra trykkeriet. Kontakt mig for mere information om mængderabat ved bogsalg.

Kogebøger og opskriftsbøger

Rålækker råkost

En let, lille opskriftsbog med 44 spændende opskrifter på råkostsalater

Opskrifterne indeholder energiberegninger samt tabeloversigt over indholdet af de vigtigste næringsstoffer. Udarbejdet i samarbejde med klinisk diætist Klaus Frobenius.

Pris 139,99 kr.

Læs mere...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

superlicious raw salads

A light recipe booklet with 44  tasty salads that everybody can make

The book includes energy calculations as well as summaries of macronutrient content, devised in coorporation with certified clinical dietician Klaus Frobenius.

Price 129,99 kr.

Continue reading...

Specifications 

Reviews

RAW - Spis næringsrigtigt raw

En opskriftsbog med 59 opskrifter på raw food

Bogen indeholder opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, juicer og tilbehør. Opskrifterne indeholder energiberegninger samt tabeloversigt over indholdet af de vigtigste næringsstoffer. Udarbejdet i samarbejde med klinisk diætist Klaus Frobenius og kok Andreas Hardrup.

Pris 134,95 kr.

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Samarbejde med fagpersoner for en høj kvalitet

Et fokus på sundhed 

Alle kogebøger og opskriftsbøger her på siden er udarbejdet i samarbejde med statsautoriseret klinisk diætist Klaus Frobenius, som med et kritisk øje har kvalitetstjekket bøgerne. Klaus har sin egen klinik (Klinik for Helbred og Sundhed) på Islands Brygge, hvor han blandt andet vejleder sine klienter omkring sund madlavning.

Klaus ligger lige dele vægt på sundhed og simplicitet, idet han går ind for at sund mad ikke skal være for kompliceret - men skal kunne overskues også på travle dage. Desuden har Klaus energiberegnet opskrifterne i alle kogebøgerne, sådan at bøgerne indholder tabeloversigter over energifordeling samt indhold af de vigtigste næringsstoffer.

Samarbejde med diætist Klaus Frobenius om kogebøger

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook og Instagram

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Se illustrationer på instagram