Få skønne og sjove illustrationer

til din børnebog

Unikke illustrationer

-håndtegnet til netop din historie

Illustrationer

Skal du bruge smukke og børnevenlige illustrationer til din børnebog, hjælper jeg dig meget gerne. Det er nemlig en af de opgaver, jeg holder særligt af.

Alle illustrationer håndtegnes i digital format, så de passer unikt til din historie.

Illustrationer af forfatter og illustrator Charlotte T. Frobenius

Sådan arbejder jeg

Alle illustrationer håndtegnes digitalt i det ønskede format og i høj opløsning (300 dpi). Jeg arbejder altid i flere lag, så det er muligt at korrigere små ting på de enkelte elementer i tegningen. Vi snakker sammen løbende og justerer småting, så du bliver helt tilfreds med illustrationerne.

Det får du:

  • En indledende snak omkring dine ønsker til illustrationerne, tegnestil, format, m.v.
  • Håndtegnede illustrationer, der udarbejdes som helsidestegninger (enkeltsidig eller dobbeltsidig) eller elementer/ figurer på transparent eller farvet baggrund
  • Digitale billedfiler i høj opløsning (300 dpi/ pixels)
  • Mulighed for udarbejdelse af korte videoklips af fremstillingen af enkelte illustrationer til brug for din markedsføring (såkaldte time laps', der viser en tegnings proces fra start til slut)  

Et eksempel på en time lapse - et kort videoklip, der viser fremstillingen af en tegning fra start til slut. Time laps'es kan evt. bruges til markedsføring.

Pris

Prisen for illustrationer til et givent bogprojekt afhænger af opgavens omfang, herunder antal bogsider/ antal illustrationer til bogen, format, ønsket tegnestil samt hvorvidt du ønsker de fulde rettigheder til illustrationerne efter bogens udgivelse. Kontakt mig for mere information og et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig for et tilbud på dit projekt

Illustrationer af Charlotte T. Frobenius

Se flere illustrationer på Facebook og Instagram - og følg mig for kommende udgivelser

Følg med i boganmeldelser hos forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Følg FrobbieStories på Instagram
Få smukke illustrationer til din børnebog

Bøger jeg har illustreret

Flere bøger er under udarbejdelse. Jeg arbejder for tiden på illustrationer til både egne børnebøger og for andre forfattere.

Min skønne Onkel Ofelia -forside