• You are here:
  • Home »

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter og services leveret af FrobbieStories og købt via FrobbieStories.com eller via telefonisk aftale mellem dig som kunde og FrobbieStories. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som kunde og FrobbieStories.


Oplysninger om virksomheden

Ved virksomheden forstås FrobbieStories, der er etableret i 2018 og ejes af  Charlotte T. Frobenius.

Adresse: Vester Tværvej 12, 8920 Randers

E-mail: read@frobbiestories.com

CVR: 

 

Priser

Alle priser kan findes på http://frobbiestories.com/. Valutaen er altid i danske kroner.


Online køb

Når du køber produkter via http://frobbiestories.com/, opgiver du samtidigt navn, adresse, e-mail og kontooplysninger til brug for fremsendelse af købte varer og til korrekt bogføring og fakturering. Disse oplysninger behandles efter Persondataforordningen. Læs mere om FrobbieStories’ Persondata -og Privatlivspolitik.

Du modtager ved bestilling en ordrebekræftelse via email, hvorpå ordrenummer tydeligt fremgår. Dette ordrenummer skal opgives ved alle henvendelser i forbindelse med pågældende ordre. Det er dit ansvar som køber at tjekke om du har modtaget ordrebekræftelse samt at din ordre stemmer overens med dit varekøb. Er dette ikke tilfældet skal du hurtigst muligt kontakte FrobbieStories skriftligt per email.

NB! Ved køb af bøger, hvor salget foregår via https://www.saxo.com, gælder Saxos handelsbetingelser.


Betaling

Ved køb online på FrobbieStories.com betaler du kontakt med Visa/Dankort eller Mastercard via hjemmesidens webshop. Dermed betaler du forud for modtagelsen af din vare. Din vare fremsendes indenfor 3 hverdage efter dit køb. FrobbieStories er ikke ansvarlig for sen modtagelse eller bortkomst af din vare efter denne er afsendt fra FrobbieStories.

Bestiller du manuskriptvurdering eller bogrådgivning eller en af FrobbieStories’ andre ikke-fysiske ydelser, betales et depositum på 25% af den samlede pris forud for arbejdet. Resten af ydelsen betales, når arbejdet er udført. Depositum refunderes ikke ved aflysning af den bestilte ydelse efter aftalens indgåelse.

I forbindelse med forløbsordninger, kan der betales både som et engangsbeløb forud for forløbet eller ved rater. Fortrydes forløbet før det er afsluttet, refunderes beløbet for den del af forløbet, der ikke er afsluttet. Dog refunderes kun beløbet ned til den nærmeste ikke-påbegyndte måned. Der tages betaling for forløbet til og med den påbegyndte måned samt et administrationsgebyr på 500 kr. Dette modregnes det beløb, der tilbageføres. Ved aftale om månedlig ratebetaling refunderer FrobbieStories ikke betalte rater. Fremtidige rater stoppes med øjeblikkelig virkning ved skriftlig annulering af det pågældende forløb. 

Aftale om ratebetaling i forbindelse med ikke-forløbsprægede ydelser kan ske undtagelsesvist og skal altid aftales direkte med FrobbieStories' indehaver. Betalte rater refunderes ikke.

 

Leveringsbetingelser

Fysiske varer (bøger, gavekort, klippekort o.lign.) fremsendes indenfor 3 hverdage efter dit online køb på http://frobbiestories.com. Porto og ekspedition fremgår tydeligt af din endelige pris.

Har du købt et kursus, modtager du umiddelbart herefter en email med kvittering for dit køb samt information om hvordan du tilgår dit kursus.


Fortrydelsesret

I henhold til Dansk lovgivning, har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på internettet - og derfor også, når du handler på http://frobbiestories.com/

Fortryder du dit køb skal du inden for disse 14 dage gøre FrobbieStories skriftligt opmærksom herpå med angivelse af dit ordrenummer, navn, postadresse samt e-mail, for at vi nemmest og hurtigst muligt kan identificere dig og tilbagebetale beløb, du har købt for, dog fratrukket porto og ekspeditionsgebyr. Du sørger selv i den forbindelse for at returnere varen til FrobbieStories for egen regning. Beløbet tilbagebetales til dig, når vi har modtaget den returnerede vare.

Bemærk ved køb af ydelser, der er tilgængelige online direkte efter betaling, er der ingen fortrydelsesret. Hermed menes online kurser og undervisningsmateriale. Disse kan efterfølgende køb ikke returneres. Din tilmelding til kurser er bindende.

Ved køb af klippekort og gavekort kan ubrugte klip ikke refunderes eller overdrages til tredje person. Alle klippekort og gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen, hvorefter de ikke længere kan bruges eller refunderes.


Tak fordi du er kunde hos FrobbieStories.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på:

Charlotte T. Frobenius

FrobbieStories

Vester Tværvej 12, 8920 Randers