Ghostwriting

Når du har ideen -men ikke selv har tid

Ghostwriting hos FrobbieStories

Det er slet ikke så ualmindeligt, at få andre til at skrive teksterne for sig. Der kan være mange grunde til at vælge en professionel forfatter til at udføre det skriftlige arbejde. Det kan være du har en rigtig god ide til en bog, men du mangler kundskaberne til at omsætte ideen til tekst. Måske har du bare ikke tid? Det kan også være, at du hellere vil bruge tiden på sjovere arbejdsopgaver end at skrive kedelige reklametekster. Ghostwriting er en mulighed for at få det skriftlige arbejde udført, når du ikke selv kan overkomme det.

Nedenfor kan du læse om de tilbud indenfor ghostwriting, som jeg kan hjælpe dig med. Jeg har erfaring i at producere skriftligt materiale til blandt andet hjemmesider, reklamer, bøger og videnskabelige artikler. 

Hjemmesidetekster

Rigtig mange har ofte akut brug for 'content' på deres hjemmeside. Hjemmesiden gik man måske igang med samtidigt med at man startede sin nye virksomhed op, men den skriftlige opgave viste sig at være for stor en mundfuld, og så stødte man ind i fraser som 'søgemaskineoptimering (på engelsk search engine optimization, SEO)' og 'Google straf'. Så er det jo lige før man opgiver det hele på forhånd. Det kan også bare være en irriterende opgave at formulere hjemmesidetekster, når man hellere vil fokusere på det primære formål med hjemmesiden - nemlig at sælge sine produkter. 

Det kan umiddelbart virke som tidsspilde, at bruge ressourcer på at skrive lange tekster til hjemmesiden, men en godt gennemarbejdet tekst, der fortæller dine kunder præcist hvad du kan tilbyde dem, hjælper dig i sidste ende med at øge dine salgstal. Det giver derfor god mening med ghostwriting for at få opgaven udført, når du ikke selv har tid eller overskud til det.

Jeg har erfaring i at producere tekster til hjemmesider og er bekendt med søgemaskineoptimering/ SEO samt Googles politikker. Jeg optimerer dine sider til dine fokussøgeord og stiller teksten helt skarpt på dit budskab, så dine kunder ikke er i tvivl om netop dine kompetencer.  

Priser

Reklametekster, blogindlæg og andre småartikler

Har du brug for at øge opmærksomheden omkring din virksomhed? Jeg kan hjælpe dig med at producere tekster, der reklamerer for dig og dine produkter til deling på blogsider, sociale medier eller til udgivelse i tidskrifter, ugeblade og andre lignende platforme. Du skal selv have kontakterne til udgivelsen af din(e) tekst(er), men jeg skriver gerne ordene for dig.

Vi indleder arbejdet med et interview, hvor jeg bliver klog på dig og din virksomhed samt dine ønsker til tekstens udformning, fokus og formål. Interviewet kan arrangeres både personligt eller via skype/ telefon. 

Priser

Bøger

Har du fået en god ide, og brænder du for at komme igang? Måske kan du ikke rigtigt konkretisere ideen endnu? Måske har du helt styr på plot og personer, men du ønsker lidt skrivehjælp?

Jeg kan hjælpe dig med at udfærdige din bog, og jeg kan enten skrive hele bogen for dig eller guide dig igennem dit skriveforløb. Vi begynder med en snak omkring din ide for at konkretisere dit plot og beskrive din bogs personer. Den videre proces afhænger af om du ønsker at jeg skal skrive din bog eller om du ønsker en hjælpende hånd i din egen skriveproces.

Ghostwriting, Bogrådgivning hos FrobbieStories
Ghostwriting af hele din bog

Efter det indledende interview udformer jeg et prøvekapitel, som jeg sender til dig til gennemlæsning. Derefter tager vi igen en snak, og du har mulighed for at komme med ændringer eller at afslutte det videre samarbejde, hvis det tilsendte ikke er i tråd med dine forestillinger om bogprojektet. Du betaler kun for den brugte tid og hænger ikke på en bindende aftale omkring hele bogen. 

Ønsker du på baggrund af prøvekapitlet at fortsætte samarbejdet med FrobbieStories, indgår vi ny kontrakt, og herefter er aftalen bindende. Jeg skriver det resterende af bogen og sender dig det samlede udkast. Vi redigerer den derefter i fællesskab, så den lever helt op til dine forventninger og ønsker. 


En hjælpende hånd i din egen skriveproces

Ønsker du at føre dit projekt til ende ved din egen pen, kan jeg hjælpe dig med at konkretisere din bogide, udforme dit plot og beskrive dine figurer. Jeg kan også yde korrekturlæsning og rådgivning af din bog, efterhånden som kapitlerne bliver færdige. Prisen afhænger af opgavens omfang og dit behov for hjælp.

Priser

Videnskabelige artikler

Skal du have udgivet et videnskabeligt manuskript og har du en deadline? Jeg gennemgår din tekst og hjælper dig med at omformulere knudrede sætninger, der kan forvirre læseren. Jeg kigger også på tvivlsspørgsmål, som en potentiel review'er kan stille spørgsmål ved, og jeg hjælper dig med at afklare dem, så manuskriptet nemmere går igennem reviewprocessen hos det videnskabelige tidsskrift. 

Jeg er øvet i videnskabelig kommunikation og kender til 'the ARRIVE Guidelines', god videnskabelig praksis samt 'responsible conduct of research'.  

Decideret ghostwriting af videnskabelig litteratur er i modstrid med god videnskabelig praksis og kan i værste fald regnes for svindel. Derfor udfører jeg ikke hele det skriftlige arbejde for dig. Du skal selv udfærdige det første udkast af hele manuskriptet, som jeg så vil hjælpe dig med at klargøre til publikation. Min skriftlige assistance bør desuden nævnes i 'acknowledgements' i henhold til retningslinjerne for god videnskabelige praksis. 

Læs mere redigering af videnskabelige manuskripter hos FrobbieStories.

videnskabelig litteratur_ghostwriting

Jeg har stor erfaring i at publicere videnskabeligt. Se min publikationsliste.

Priser

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook