Boganmeldelser og Forfatterhjælp hos FrobbieStories

Forfatterhjælp

Bogrådgivning, korrekturlæsning & review af dit manuskript

Få hjælp til dit manuskript

Det er en lang proces at få udgivet en tekst. Uanset om projektet er en bog, en videnskabelig fremstilling eller anden længere tekst, er det en lang vej fra den første spæde ide til den færdige, trykte form.

Som forfatter er du ekspert i dit eget stof, men mange forfattere har kun lidt erfaring i alle de andre aspekter i at producere en bog eller anden udgivelse. Måske er du helt ny forfatterspire og har brug for lidt vejledning. Måske er du allerede etableret forfatter, men du har indtil nu udgivet via et forlag, hvor du ikke har behøvet at tage stilling til grafisk fremstilling, præsentation af bogen, format, opsætning til tryk, o. lign. 

Du behøver ikke være ekspert i det hele. Jeg hjælper dig gerne videre med den del af din proces, hvor du ikke er eksperten. 

forfatterhjælp hos FrobbieStories

Forfatter og bogrådgiver C. T. Frobenius hjælper med dit manuskript.

Bogrådgivning, gennemlæsning og feedback

Har du brug for en 'second opinion' på dit projekt? Måske ønsker du at vide hvordan din tekst præsenterer sig for andre øjne end dine egne. Måske er du gået i stå i dit projekt, og har brug for en hestesko til at komme over skrivemuren. Jeg tilbyder bogrådgivning og sparring på hele eller dele af dit projekt. 

Læs mere om mulighederne for bogrådgivning.

Korrekturlæsning

Selv guldvinderen indenfor stavning og kommatering kan have brug for assistance, når det kommer til egne tekster. De færreste af os kan læse korrektur på en tekst, vi selv har skrevet. Særligt med de meget omfattende bogprojekter er det oftest nødvendigt med nye og friske øjne på teksten. 

Jeg tilbyder en generel tilretning af din tekst, så slåfejl samt forkert tegnsætning og stavemåde korrigeres. Du har også mulighed for en mere grundig tekstrevision, hvor jeg i tillæg til den generelle korrekturlæsning kigger på læseflow, grafisk præsentation og bogens opsætning.

Læs mere om korrekturlæsning.

Ghostwriting

Har du brug for en tekst til et specifikt formål, men ønsker du ikke at producere den selv? Jeg skriver teksten til din hjemmeside, reklamesøjle, artikel i dagblad eller lignende. 

Læs mere om ghostwriting.

Review af videnskabelige manuskripter

Med en bred erfaring i at forfatte, udgive og yde reviews på videnskabelige artikler kan jeg kaste et par reviderende øjne på dit videnskabelige manuskript. Jeg korrekturlæser både danske og engelske tekster, og påpeger åbenlyse problemstillinger, som en reviewer hos et akademisk tidsskrift vil slå ned på. Jeg hjælper dig med at klargøre dit manuskript til indsendelse hos et akademisk tidskrift og assisterer dig også igennem den efterfølgende review-proces. 

Ved specialer, bachelorprojekter og lignende akademiske opgaver forholder jeg mig i tillæg til den generelle korrekturlæsning til opgavens grafiske opsætning og præsentation for den valgte målgruppe. 

Læs mere om review af videnskabelige manuskripter.

Boganmeldelser og bogtrailers

Markedsfør din bog med en boganmeldelse og en bogtrailer. Gør dine eksisterende følgere og fanskare opmærksom på din seneste udgivelse med en boganmeldelse, der ærligt og grundigt gengiver essensen af din bog - selvfølgelig uden at afsløre for meget. Fang desuden flere potentielle læseres interesse med en flot bogtrailer.

Læs mere om boganmeldelser og bogtrailers.

Hør om mulighederne for et mentorforløb

Få struktureret hjælp og sparring med din bog eller anden udgivelse i et mentorforløb. Forløbet inkluderer gennemlæsning og feedback igennem hele dit udgivelsesprojekt, som regel fordelt i etaper. Du får sparring og rådgivning samt mulighed for at hive fat i mig, når du har brug for at diskutere dit projekt igennem. 

Forløbets varighed og pris afhænger af dit projekt. Læs mere om mentorforløb her.

Har du lyst til, at læse de seneste boganmeldelser?

Boganmeldelse: Angstens Besættelse og Et Kaotisk Drama
Boganmeldelse: Angstens Besættelse og Et Kaotisk DramaPoesi, digtsamlinger, angstAf Thomas Alexander JensenBedømt til 4 ud af 5 stjerner Lidt indledningsvis[...]
Boganmeldelse: Armageddon år 2419
Boganmeldelse: Armageddon år 2419 Af Philip Francis Nowlan, oversat til dansk og udgivet for første gang i Danmark af Michael[...]
Boganmeldelse: Ord For Ord Mod Lyset
Boganmeldelse: Ord For Ord Mod LysetDigtsamling, poesi, selvbiografiAf Birgithe Bjerre HolseUdgivet af Ordenes ForlagBedømt til 5 ud af 5 stjernerResumeOrd[...]