Boganmeldelser og Forfatterhjælp hos FrobbieStories

Forfatterhjælp

Korrekturlæsning, ghostwriting & illustrationer

Få hjælp til dit manuskript

Det er en lang proces at få udgivet en tekst. Uanset om projektet er en bog, en videnskabelig fremstilling eller anden længere tekst, er det en lang vej fra den første spæde ide til den færdige, trykte form.

Som forfatter er du ekspert i dit eget stof, men mange forfattere hyrer sig til hjælp, der ligger ud over skriveprocessen. Måske er du helt ny forfatterspire og har brug for lidt vejledning. Måske er du allerede etableret forfatter, men du har indtil nu udgivet via et forlag, hvor du ikke har behøvet at tage stilling til grafisk fremstilling, præsentation af bogen, format, opsætning til tryk, o. lign. Måske har du et næsten færdigt produkt, men du mangler nogle flotte illustrationer.

Du behøver ikke være ekspert i det hele. Jeg hjælper dig gerne videre med enten korrekturlæsning, ghostwriting, illustrationer eller laver bogtrailers til din markedsføring.

forfatterhjælp hos FrobbieStories

Forfatter og illustrator Charlotte T. Frobenius

Korrekturlæsning

Selv guldvinderen indenfor stavning og kommatering kan have brug for assistance, når det kommer til egne tekster. De færreste af os kan læse korrektur på en tekst, vi selv har skrevet. Særligt med de meget omfattende bogprojekter er det oftest nødvendigt med nye og friske øjne på teksten. 

Jeg tilbyder en generel tilretning af din tekst, så slåfejl samt forkert tegnsætning og stavemåde korrigeres. Du har også mulighed for en mere grundig tekstrevision, hvor jeg i tillæg til den generelle korrekturlæsning kigger på læseflow, grafisk præsentation og bogens opsætning.

Læs mere om korrekturlæsning.

Ghostwriting

Har du brug for en tekst til et specifikt formål, men ønsker du ikke at producere den selv? Jeg skriver teksten til din hjemmeside, reklamesøjle, artikel i dagblad eller lignende. 

Læs mere om ghostwriting.

Illustrationer

Mangler du søde og sjove illustrationer til din børnebog? Jeg laver håndtegnede, digitale illustrationer efter dine ønsker.

Læs mere om illustrationer.

Bogtrailers

Markedsfør din bog med en bogtrailer. Gør dine eksisterende følgere og fanskare opmærksom på din seneste udgivelse og fang nye læseres interesse med en flot bogtrailer, der gengiver essensen af din bog.

Læs mere om bogtrailers.

Review af videnskabelige manuskripter

Med en bred erfaring i at forfatte, udgive og yde reviews på videnskabelige artikler kan jeg kaste et par reviderende øjne på dit videnskabelige manuskript. Jeg korrekturlæser både danske og engelske tekster, og påpeger åbenlyse problemstillinger, som en reviewer hos et akademisk tidsskrift vil slå ned på. Jeg hjælper dig med at klargøre dit manuskript til indsendelse hos et akademisk tidskrift og assisterer dig også igennem den efterfølgende review-proces. 

Ved specialer, bachelorprojekter og lignende akademiske opgaver forholder jeg mig i tillæg til den generelle korrekturlæsning til opgavens grafiske opsætning og præsentation for den valgte målgruppe. 

Læs mere om review af videnskabelige manuskripter.

Nyt på siden

Min skønne Onkel Ofelia
Min skønne Onkel OfeliaAf forfatter og illustrator Charlotte T. FrobeniusBogens specifikationerForlag: Forlaget Petunia, ISBN: 978-87-9376-754-6Format: Billedbog, hardback.Bredde x højde: 170[...]
Boganmeldelse: Angstens Besættelse og Et Kaotisk Drama
Boganmeldelse: Angstens Besættelse og Et Kaotisk DramaPoesi, digtsamlinger, angstAf Thomas Alexander JensenBedømt til 4 ud af 5 stjerner Lidt indledningsvis[...]
Boganmeldelse: Armageddon år 2419
Boganmeldelse: Armageddon år 2419 Af Philip Francis Nowlan, oversat til dansk og udgivet for første gang i Danmark af Michael[...]