Bogrådgivning

Få en ekstra hånd til skriveprocessen, sparring og feedback

-  eller læg pennen helt fra dig!

Gennemlæsning og feedback

Har du skrevet dig ind i en blindgyde eller har du blot brug for et sæt friske øjne på din tekst? 

Jeg læser din tekst og giver dig ideer til hvordan du kan komme videre. Jeg forholder mig til uklarheder og eventuelle mangler i din tekst, så den bliver skåret helt skarpt til. Jeg forholder mig også til hvordan din tekst præsenterer sig i forhold til den valgte målgruppe, og du kan indenfor det aftalte råderum bruge mig som din sparringspartner.

Du får både en mundtlig og en skriftlig gennemgang af mine forslag til, hvordan du kan redigere din tekst. Jeg optager desuden vores samtaler, og du får naturligvis udleveret lydfilerne efterfølgende, så du altid kan 'spole tilbage' og høre vores samtale igen. 

En ekstra hånd til skriveprocessen

Den rådgivende gennemlæsning med feedback kan suppleres med et skriftligt forslag til hvordan din tekst kan stå skarpt og levende. Denne tager altid udgang i det materiale, du har sendt mig, og er derfor ikke en helt ny forfattelse.

Ønsker du i stedet at lægge pennen helt fra dig, skriver jeg også gerne teksten for dig. Læs mere om ghostwriting her.

Bogrådgivning afregnes på timebasis

Alle rådgivende opgaver afregnes per time.

Du kan indledningsvist købe en enkelt time, hvis du er i tvivl om hvor stort dit behov er. Har du brug for yderligere assistance, kan du fortsat købe rådgivning på timebasis eller du kan vælge at investere i et klippekort til 10 timers rådgivning, hvorved du opnår rabat. 

Timepris: 1015 kr.

Klippekort* (10 klip á 1 times varighed): 9200 kr. 

*Klippekortet kan bruges til alle ydelser her på siden. Klippekortet kan ikke overdrages. Ubrugte klip refunderes ikke. Læs de udvidede handelsbetingelser.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Når manuskriptet er færdigt

En del af overvejelserne omkring bogudgivning er udgivelsesmetode. Jeg hjælper dig i din beslutningsproces omkring en passende udgivelseplatform for dit manuskript. Jeg rådgiver dig i fordele og ulemper ved at være selvudgiver samt i hvordan dette adskiller sig fra at udgive via et forlag. 

Har du brug for hjælp til at selvudgive, kan jeg også bistå med den proces.

Måske er et mentorforløb noget for dig?

Er du i begyndelsen eller midt i et større skriveprojekt, kan du muligvis have gavn af et mentorforløb. Vi arbejder tæt sammen i hele din proces via en struktureret plan for dit forløb. 

Læs mere om et mentorforløb.

Følg med i nye bogudgivelser og blogs om skrivetips og boganmeldelser

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook