Nå ud til flere potentielle læsere 

Boost dit bogsalg med en bogtrailer 

Det er helt afgørende for en forfatters bogsalg, at hans eller hendes bøger når ud til mange potentielle læsere. Med en bogtrailer har du mulighed for at præsentere dine eksisterende følgere for den spændende nye tilføjelse til dit forfatterskab. En bogtrailer kan desuden hjælpe dig med at fange flere nye læseres interesse. Det handler om at udbrede budskabet om din bog. En bogtrailer kan derfor være et effektivt værktøj i en forfatters markedsføringsstrategi.

Prisoversigt

Pakke 1

Pakke 2

Bogtrailer

En flot bogtrailer, der gengiver essensen af din bog

1 bogtrailer
3 stk bogtrailer

PRIS (i danske kroner)

1195.-

3000.-

*En bogtrailer kan laves baseret på et uddrag/ synopsis af bogen. For bedst muligt at kunne gengive essensen af bogen, kan et gratis anmeldereksemplar i enten fysisk eller elektronisk format være en fordel. Dette er dog ikke påkrævet. Bemærk at jeg ikke sender bøger retur.

Fang dine læseres interesse med en flot bogtrailer

En bogtrailer skal formidle essensen af din bog på en fængende og spændende måde, der kan få en potentiel læser til at købe bogen. Jeg lægger vægt på, at både lyd og billede understøtter bogens budskab og handling. 

En bogtrailer skal også afspejle bogens genre, og derfor er bogtrailere for bøger af forskellige genrer også meget forskellige. En spændingsroman illustreres eksempelvis godt med flydende billeder, fortællende tekststykker og underlæggende stemningsmusik, der passer til bogens ånd. En digtsamling eller dramatisk tekst kan eventuelt bedre illustreres ved skiftende stillbilleder under  en kort oplæsning. 

For at få den bedste opløsning af de billeder, der anvendes til bogtraileren, kan jeg anmode om at få originale billeder tilsendt. Ved bestilling af en bogtrailer, kontakter jeg dig per telefon eller mail for at høre om dine forestillinger og forventninger til bogtraileren. Jeg lytter til dine ønsker i udarbejdelsen af en bogtrailer. Det er din bog - dit hjertebarn.

Det får du

  • Bogtrailer* til brug på de sociale medier (i mp4-format -andre formater kan fremstilles efter aftale)
  • Op til 2 justeringer af bogtrailerens indhold**
  • 2 formater af bogtraileren - en tilpasset de fleste medier, herunder Facebook, og en tilpasset Instagram

*En bogtrailer kan laves baseret på et uddrag/ synopsis af bogen. For bedst muligt at kunne gengive essensen af bogen, kan et gratis anmeldereksemplar i enten fysisk eller elektronisk format være en fordel. Dette er dog ikke påkrævet. Bemærk at jeg ikke sender bøger retur.

**Efter udarbejdelse af bogtraileren, sender jeg den til godkendelse hos dig, og du har her mulighed for at få justeret detaljer, så du bliver helt tilfreds med din video.

Pris

Pris for 1 bogtrailer: 1195 kr.

Pris for 3 bogtrailers: 3000 kr.


Kontakt mig for at høre mere eller bestille en bogtrailer

Ophavsret

Bemærk at FrobbieStories ejer ophavsretten til alt materiale, der udarbejdes til bogtrailers. Bogtraileren fremstilles med henblik på, at du kan bruge den til egen markedsføring, og du kan frit anvende den på alle platforme, herunder egen hjemmeside. Dog skal du huske, at nævne FrobbieStories for det relevante stykke arbejde, ligesom det er påkrævet, at du linker til www.frobbiestories.com, såfremt du anvender materialet på egen hjemmeside. 

Claus Holm takker for bogtrailer

Anbefaler helt klart FrobbieStories

En varm tak for en flot bogtrailer og en god anmeldelse. Anbefaler helt klart FrobbeStories

Claus Holm //  Forfatter

Se trailers for bøger i forskellige genrer

Herunder ser du et repræsenterende udsnit af bogtrailers for bøger indenfor forskellige genrer. For den bedste oplevelse, anbefaler jeg, at du ser nedenstående bogtrailers med lyd.

Lydbøger

Fantasy, spænding og sci-fi

Kærlighed og romantik

Børne- og ungdomsbøger

Poesi og dramatik

Kogebøger og opskriftsbøger

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook og Instagram

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Se illustrationer på instagram