Nå ud til flere potentielle læsere 

Boost dit bogsalg med en boganmeldelse og en bogtrailer 

Det er helt afgørende for en forfatters bogsalg, at hans eller hendes bøger når ud til mange potentielle læsere. Med en boganmeldelse har du mulighed for, at præsentere både dine eksisterende følgere og potentielt nye læsere for bogen og dermed gøre dem opmærksom på dit forfatterskab. En bogtrailer kan desuden hjælpe dig med, at fange flere nye læseres interesse. Det handler om, at udbrede budskabet om din bog. En boganmeldelse og en bogtrailer kan begge være effektive værktøjer i en forfatters markedsføringsstrategi.

Jeg tilbyder 3 forskellige 'pakker' til markedsføring af bøger. Læs mere om produkterne nedenfor.

Prisoversigt

Pakke 1

Pakke 2

Pakke 3

Boganmeldelse

En ærlig og grundig boganmeldelse

bogtrailer
bogtrailer
bogtrailer

Link til anmeldelse

Link til anmeldelsen, som du frit kan benytte til din egen markedsføring

bogtrailer
bogtrailer
bogtrailer

Hjælp til omtale

Deling af din anmeldelse på sociale medier, Goodreads, Google, Saxo, Amazon, m.fl.

bogtrailer
bogtrailer
bogtrailer

Bogtrailer

En flot bogtrailer, der gengiver essensen af din bog

1 bogtrailer
3 stk bogtrailer

PRIS (i danske kroner)

GRATIS*

1195.-

3000.-

*En boganmeldelse er gratis, men dog påkrævet et anmeldereksemplar af bogen enten i fysisk eller elektronisk format. Bemærk at jeg ikke sender anmeldereksemplarer retur.

Få en ærlig og grundig anmeldelse af din bog (GRATIS)

En god boganmeldelse skal opsummere de vigtigste pointer i din bog og introducere en eventuelt interesseret læser til bogens handling, dog uden at afsløre for meget. En boganmeldelse skal kunne fange en potentiel læsers interesse, så denne fristes til, at købe eller låne bogen.

Jeg lægger stor vægt, på at give en ærlig og grundig anmeldelse. Jeg berører både bogens højde- og lavpunkter, men jeg efterlader aldrig læseren af anmeldelsen med et negativt indtryk af bogen. En boganmeldelse skal være ærlig - men også fair.

Jeg inkluderer desuden oftest et kort uddrag af bogen, for at give læseren de bedste muligheder for, at danne sig et indtryk. Det er min erfaring, at en lille forsmag på bogen virker effektivt i en god anmeldelse, men du kan naturligvis frasige dig, at anmeldelsen indeholder et uddrag. 

Få en flot bogtrailer hos FrobbieStories

Læs tidligere boganmeldelser

En boganmeldelse er gratis

Du får desuden hjælp til omtale (deling af din boganmeldelse og uddrag heraf på sociale medier, Google, Goodreads, Amazon, Saxo og andre platforme, der er relevante for din bog.

Kontakt mig for at bestille en boganmeldelse

Fang dine læseres interesse med en flot bogtrailer

En bogtrailer skal formidle essensen af din bog på en fængende og spændende måde, der kan få en potentiel læser, til at købe bogen. Jeg lægger vægt på, at både lyd og billede understøtter bogens budskab og handling. 

En bogtrailer skal også afspejle bogens genre, og derfor er bogtrailere for bøger af forskellige genrer også meget forskellige. En spændingsroman illustreres eksempelvis bedst med flydende billeder, fortællende tekststykker og underlæggende stemningsmusik, der passer til bogens ånd. En digtsamling eller dramatisk tekst kan derimod illustreres bedre ved et stillbillede og en kort oplæsning. 

For at få den bedste opløsning af de billeder, der anvendes til bogtraileren, kan jeg anmode om, at få originale billeder tilsendt. Ved bestilling af en bogtrailer, kontakter jeg dig per telefon eller mail for, at høre om dine forestillinger og forventninger til bogtraileren. Jeg lytter til dine ønsker i udarbejdelsen af en bogtrailer. Det er din bog -dit hjertebarn.

Det får du

  • En grundig og ærlig anmeldelse af din bog*
  • Bogtrailer til brug på de sociale medier (i mp4-format -andre formater kan fremstilles efter aftale)
  • Op til 2 justeringer af bogtrailerens indhold**
  • 2 formater af bogtraileren - en tilpasset de fleste medier, herunder Facebook, og en tilpasset Instagram


* Ønsker du ikke, at få din bog anmeldt, kan bogtraileren i stedet udarbejdes på baggrund af en kort synopsis, der godt gengiver bogens essens.

**Efter udarbejdelse af bogtraileren, sender jeg den til godkendelse hos dig, og du har her mulighed for at få justeret detaljer, så du bliver helt tilfreds med din video.

Pris

Pris for 1 bogtrailer: 1195 kr*.

Pris for 3 bogtrailers: 3000 kr*.

*Priserne er  inklusiv en boganmelselse og hjælp til omtale (deling af både anmeldelse og bogtrailer på sociale medier, Goodreads, Google, Saxo, Amazon og andre relevante steder). Ønsker du ikke en boganmeldelse, kan en bogtrailer i stedet udarbejdes på baggrund af en kort synopsis af din bog, så jeg får et godt kendskab til bogens essens. Bemærk, prisen er fast, uanset om du til -eller fravælger en boganmeldelse.

Kontakt mig for at høre mere eller bestille en bogtrailer

Ophavsret

Bemærk at FrobbieStories ejer ophavsretten til alt materiale, der udarbejdes til boganmeldelser og bogtrailers. Begge dele fremstilles med henblik på, at du kan bruge det til egen markedsføring, og du kan frit anvende det på alle platforme, herunder egen hjemmeside. Dog skal du huske, at nævne FrobbieStories for det relevante stykke arbejde, ligesom det er påkrævet, at du linker til www.frobbiestories.com, såfremt du anvender materialet på egen hjemmeside. Af hensyn til Googles politikker er det desuden ikke tilladt, at kopiere hele anmeldelsen ind på din egen hjemmeside, men du er velkommen til at anvende uddrag heraf.

Claus Holm takker for bogtrailer

Anbefaler helt klart FrobbieStories

En varm tak for en flot bogtrailer og en god anmeldelse. Anbefaler helt klart FrobbeStories

Claus Holm //  Forfatter

Se trailers for bøger i forskellige genrer

Herunder ser du et repræsenterende udsnit af bogtrailers for bøger indenfor forskellige genrer. For den bedste oplevelse, anbefaler jeg, at du ser nedenstående bogtrailers med lyd.

Fantasy, spænding og sci-fi

Kærlighed og romantik

Børne- og ungdomsbøger

Poesi og dramatik

Kogebøger og opskriftsbøger

Se de andre tilbud til forfattere

Ghostwriting
GhostwritingNår du har ideen -men ikke selv har tidGhostwriting hos FrobbieStoriesDet er slet ikke så ualmindeligt, at få andre til[...]
Bogrådgivning
BogrådgivningFå en ekstra hånd til skriveprocessen, sparring og feedback-  eller læg pennen helt fra dig!Gennemlæsning og feedbackHar du skrevet dig[...]
Korrekturlæsning
Har din tekst brug for korrekturlæsning?​​Giv din tekst en generel tilretning eller en grundig tekstrevision​​KorrekturlæsningDe fleste af os stirrer os[...]

Følg med i nye bogudgivelser og blogs om skrivetips og boganmeldelser

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook