Bastians Bedsteste Venner redder ham fra Blive-vækheden af Charlotte T. Frobenius en højtlæsningsbog

Lad fantasien flyde
med søde og sjove børnebøger

Se udvalget af børnebøger her

For at minimere administrationsomkostninger, har jeg fravalgt en indkøbskurv på siden. I stedet henviser jeg til de forskellige online boghandlere eller forlag, der forhandler de respektive bøger. Repræsenterer du en institution eller anden virksomhed, og er du interesseret i et større parti af en given bog, kan jeg tilbyde mængderabat ved at bestille bøgerne til dig direkte fra trykkeriet eller det pågældende forlag. Kontakt mig for at høre nærmere. 

Børnebøger fra 1-3 år

Byg Med Ord-bogserie

En minibogserie i pap for de små begyndere, der skal introducere en læselyst. Bøgerne leger med ord, ligesom med byggeklodser. Ord skilles ad, og der bygges sjove rim med dem, der understøttes af morsomme illustrationer.


Læs mere...

Bøgernes specifikationer

Det siger læseren om bogen

Børnebøger fra 3-6 år

Lille Mille

og rebet i træet

En dag sker noget trist. Mille mister sin fantasi og glemmer, hvordan man leger. Nu keder hun sig gevaldigt. Men Mille har meget at lære. Hun ved ikke, at når man keder sig, bliver der plads til fantasi. Heldigvis får hun besøg af Hr. Reb, som tager hende ud på en magisk rejse for at hjælpe hende med at finde fantasien igen. Mille skal lære at tro på Hr. Reb – og på sig selv. 


Lille Mille og rebet i træet er en smuk fortælling om at bevare legen så længe som muligt og turde tro på de fantastiske historier,  der gør legen levende.


Læs mere ...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Bastians Bedsteste Venner

redder ham fra Blive-vækheden

Kan en hund, fire høns, en mus, en ged og en ræv samarbejde om at finde menneskedrengen, Bastian, der er blevet væk? En fælles mission kan være vanskelig, særligt hvis de ikke kan enes, vil æde hinanden eller hører dårligt. Alle er dog enige om, at det er skidt for hele gården, hvis Bastian er væk. 


Bastians Bedsteste Venner redder ham fra Blive-vækheden er en lille bog med et stort budskab omkring venskab og samarbejde på tværs af forskelligheder.
Læs mere ...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Min skønne Onkel Ofelia

En herlig børnebog før de små og deres voksne, der belyser emnerne transkønnethed og homoseksualitet. Bogen skal tjene som samtaleværktøj for forældre og institutioner, hvor LGBT-emner har relevans.


Læs mere...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook og Instagram

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Se illustrationer på instagram