Lad fantasien flyde
med søde og sjove børnebøger

Se udvalget af børnebøger her

Siden er i øjeblikket under udarbejdelse, og samtidigt er FrobbieStories midt i en udgivelsesproces af flere bøger. Derfor er udvalget af bøger på siden endnu ikke så bredt.

For at minimere administrationsomkostninger, har jeg fravalgt en indkøbskurv på siden. I stedet henviser jeg til de forskellige online boghandlere, der forhandler de respektive bøger. Repræsenterer du en institution eller anden virksomhed, og er du interesseret i et større parti af en given bog, kan jeg tilbyde mængderabat ved at bestille bøgerne til dig direkte fra trykkeriet. Kontakt mig for at høre nærmere. 

Børnebøger fra 1-3 år

Byg Med Ord-bogserie

Udkommer d. 4. juni

En minibogserie i pap for de små begyndere, der skal introducere en læselyst. Bøgerne leger med ord, ligesom med byggeklodser. Ord skilles ad, og der bygges sjove rim med dem, der understøttes af morsomme illustrationer.


Læs mere...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Børnebøger fra 3-6 år

Min skønne Onkel Ofelia

En herlig børnebog før de små og deres voksne, der belyser emnerne transkønnethed og homoseksualitet. Bogen skal tjene som samtaleværktøj for forældre og institutioner, hvor LGBT-emner har relevans.


Læs mere...

Bogens specifikationer

Det siger læseren om bogen

Følg med i bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook