Bøger af forfatter C. T. Frobenius

Find bøger til børn og voksne - og alle derimellem

Bøger 

Jeg arbejder p.t. på flere bogprojekter. Derfor er udvalget af bøger her på siden ikke fyldestgørende. Følg løbende med. Der dukker hele tiden nye udgivelser op. 

For at begrænse administrationsomkostningerne har jeg valgt ikke at have en indkøbskurv på siden, men i stedet henvise til de online boghandlere, der forhandler de angivne bøger. Jeg kan dog hjælpe dig med rabat på større partier, ved at bestille dem direkte fra trykkeriet til din adresse. Kontakt mig, såfremt du ønsker at høre mere om rabatmuligheder for en pågældende bog.

Se udvalget af børnebøger til alle aldre. FrobbieStories børnebøger omfatter pegebøger til de mindste, højtlæsningsbøger for de 3-5-årige, samt interaktive og inddragende bøger for de ældre børn.

Se udvalget af børnebøger.

Min skønne Onkel Ofelia -forside

FrobbieStories' kogebøger og opskriftsbøger er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner for en høj kvalitet. Klinisk diætist Klaus Frobenius har kvalitetstjekket bøgerne med et kritisk øje på sundhed i opskrifterne, der desuden er energiberegnede og angiver indholdet af næringsstoffer. Kok Andreas Hardrup er medudvikler på visse bøger, der giver disse et særligt spændende udtryk med mange interessante og smagfulde opskrifter.

Se udvalget af ​kogebøger og opskriftsbøger.

Kogebog Rålækker Råkost

​Fiktion og ungdomslitteratur

FrobbieStories har flere spændende bøger på vej indenfor genrerne; ungdomslitteratur og fiktion. Disse er ikke udkommet endnu, men du har mulighed for at følge med på Facebook eller her på siden, hvis du ønsker at holde dig opdateret om kommende bogudgivelser.

​Samarbejdende projekter

FrobbieStories hjælper også med tilblivelsen af andre forfatteres bogprojekter, og disse kan findes under de respektive genrer.

Følg med i bogudgivelser og andre nyheder her på siden

Følg mig på Facebook 

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook