Bøger af forfatter C. T. Frobenius

Find bøger til børn og voksne - og alle derimellem

Bøger 

For at begrænse administrationsomkostningerne har jeg valgt ikke at have en indkøbskurv på siden, men i stedet henvise til de online boghandlere, der forhandler de angivne bøger. Jeg kan dog hjælpe dig med rabat på større partier, ved at bestille dem direkte fra trykkeriet eller det pågældende forlag til din adresse. Kontakt mig, såfremt du ønsker at høre mere om rabatmuligheder for en given bog.

Se udvalget af børnebøger til alle aldre. Mine børnebøger omfatter papbøger til de mindste, højtlæsningsbøger og letlæsningsbøger.

Se udvalget af børnebøger.

Lille Mille og Rebet i Træet af Charlotte T. Frobenius en højtlæsningsbog

Jeg har medvirket på kogebøger og opskriftsbøger, der er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner for en høj kvalitet. Klinisk diætist Klaus Frobenius har kvalitetstjekket bøgerne med et kritisk øje på sundhed i opskrifterne, der desuden er energiberegnede og angiver indholdet af næringsstoffer. Kok Andreas Hardrup er medudvikler på visse bøger, der giver disse et særligt spændende udtryk med mange interessante og smagfulde opskrifter.

Se udvalget af kogebøger og opskriftsbøger.

Kogebog Rålækker Råkost

Fiktion og ungdomslitteratur

Jeg har desuden flere spændende bøger på vej indenfor genrerne; ungdomslitteratur og fiktion. Disse er ikke udkommet endnu, men du har mulighed for at følge med på Facebook, Instagram eller her på siden, hvis du ønsker at holde dig opdateret om kommende bogudgivelser.

Samarbejdende projekter

Jeg hjælper også med tilblivelsen af andre forfatteres bogprojekter, og disse kan findes under de respektive genrer.

Følg med i nye bogudgivelser og andre nyheder fra FrobbieStories

Følg mig på Facebook og Instagram

Følg forfatter C. T. Frobenius på Facebook
Se illustrationer på instagram