Bastians Bedsteste Venner af Charlotte T. Frobenius

Bastians Bedsteste Venner

- redder ham fra Blivevæk-heden


Skrevet og illustreret af Charlotte T. Frobenius

Humoristisk bog om venskab og samarbejde på tværs af forskelligheder

En fælles mission kan være vanskelig, når den ene vil æde den anden, andre ikke kan enes, og en tredje hører dårligt.

Bastians Bedsteste Venner redder ham fra Blive-vækheden af Charlotte T. Frobenius som trykt bog, e-bog og lydbog

Fås som billedbog, e-bog og lydbog.

Bastians Bedsteste Venner – redder ham fra Blivevæk-heden handler om en spøjs gruppe dyr, der skal forsøge at samarbejde om at finde menneskedrengen, Bastian, der er blevet væk. Det er nemlig skidt for hele gården, hvis lille Bastian er forsvundet, men samarbejdet byder på udfordringer, da dyrenes sjove personligheder kan gøre en fælles mission vanskelig.

Bogen er en mellemlang højtlæsningsbog med farverige illustrationer på hver side for at lette overgangen fra billedbog til højtlæsningsbog. Bogen er kapitelinddelt, så man ikke behøver at læse det hele på én gang.

Køb bogen hos Forlaget Petunia

Uddrag af bogen

”Hvo-or er man egentlig, nå-år man er væk?” spurgte Miv, mens den kravlede med kiksen under den ene arm op på Gurlis hoved. Hilda svarede lidt nervøst: ”Vi tror, man er i Blive-vækheden.” Uhh. Alle dyrene gøs. Uanset hvor det var, lød det ikke rart.

Hør en lydprøve:

Specifikationer

Udgivelsesdato

14. oktober 2020

Format

Hardback, ebog, lydbog

ISBN

978-87-94007-30-6

Sideantal

48 sider

Genre

Børnebog; højtlæsning

Køb bogen hos Forlaget Petunia

Det siger læseren om bogen

En fin og humoristisk billedbog om venskab og om at hjælpe hinanden. Bogen er smuk illustreret med sjove og farverige tegninger. - Anbefales indkøbt til folkebiblioteker og PLC. - Bibliotekernes Materialevurdering (DBC).
Der er fuld knald på bogen fra første side. Både historien, farverne og de skønne illustrationer, er med til at pirre børns nysgerrighed.... En fantastisk bog om kærlighed og venskab. Bogen indeholder også en masse sjov og ballade. - Lotusblomsterne.
Denne bog handler om venskab og det at se ud over forskellighed. Det hele præsenteres med humor og hjertevarme i teksten, suppleret af de dejligste tegninger. Der er små detaljer, varme farver og bedst af alt en masse dyr. Man kan bruge lang tid på at studere billederne, opdage detaljer og udpege ting, der gemmer sig lidt. - Fuglebakkens Bogorm.
Herhjemme er der ingen tvivl; Bastians bedsteste venner er fantastisk! Bogen er fra start spændende med et virkelig morsomt sprog. Flere gange har vi bogen igennem siddet og grinet højt af Bastians venner, der på forskellige måder gør historien fængende. Siden bogen er blevet læst har min datter, Fiona på 2 år, hentet den frem hver dag efter dagplejen-SÅ god er den. En kæmpe ros for de meget flotte illustrationer på hver side, der er med til at gøre indlevelsen komplet. Det er helt klart en børne-/familiebog, som jeg kan anbefale til alle med lidt læseglæde! - Bogbanden
Superlækker bog med sjove illustrationer. Luna på 8 år læser den selv og griner meget undervejs. Den kan klart anbefales til målgruppen - enten til oplæsning eller som let-læsningsbog. - Lykke Lindbo
Bogen er velskrevet og mixes med de flotte illustrationer som siger så meget og man føler sig i et med historien fra starten af. Bøgerne er fra alderen 3-6 år, de kan også i den grad bruges som oplæsning i børnehaven og som frilæsning i indskolingen. - Mulles Bogblog

Andre børnebøger af forfatteren

oktober 7, 2020

oktober 7, 2020

maj 18, 2020